Elintila

Ekologisen autoilun tulevaisuus ja BMW Drivenow yhteiskäyttö

17.7.2017
BMW Drivenow alennuskoodi N8K8AFL0MFBM
BMW Drivenow alennuskoodi N8K8AFL0MFBM

BMW Drivenow alennuskoodi N8K8AFL0MFBM

Jossain vaiheessa keväällä havaitsin valkoisia BMW autoja, joissa oli epämääräiset pienet tarrat. Sen enempää ajattelematta ajattelin näiden autojen olevan jotain leasing- tai yritysautoja. Asia tuli puheeksi uudestaan kaverini kanssa, joka kysyi että ”tiedänkö BMW Drivenow palvelusta?” Kerroin nähneeni näitä autoja, mutta en tiennyt tarkemmin mistä oli kyse.

BMW Drivenow on BMW:n ja OP Rahoituksen autojen yhteiskäyttömalli. Idea on hieman samanlainen kuin City Car Clubissa, mutta jopa parempi. Palveluun liittyminen maksaa normaalisti 30€ ja sen jälkeen ainostaan 0,57€ minuutti kun auto on käytössäsi (alempana ohjeet ja linkki halvempaan liittymiseen!). Lisäksi saatavilla on seuraavat tuntipaketit 3h/39€/150km, 6h/59€/200km, 9h/79€/300km ja 24h/139€/400km. BMW Drivenow palvelussa ei ole kuukausimaksua tai muuta jatkuvaa kulua. Tankkaus ja lataus, pysäköinti, autovero, huollot, pesut ja vakuutus sisältyvät käytön hintaan. Tällä hetkellä autoja on noin 150 kappaletta ja toiminta-alueena Helsinki, Espoon Sello, Karaportti, Iso Omena ja Keilaniemi, Vantaan Jumbo, Tikkurila  ja Helsinki-Vantaan lentoasema. Autoina on BMW X1, 1, 2, 3 sarjan autoja ja jopa i3 sähköautoja ja Minejä.

 • Rekisteröidy palveluun (Tämän linkin kautta liittymismaksu on vain 4,99€ ja saat 20 minuuttia ilmaista ajoaikaa. Normaalisti liittymynen maksaa 30€)
 • Lataa sovellus Apple iPhone tai Android puhelimeen
 • Lähetä sovelluksella kuvat ajokortista ja itsestäsi
 • Kun tiedot on hyväksytty, voit sovelluksella etsiä lähimmät autot helposti kartalta tai jos näet auton kadulla.
 • Autot voi lukita ja avata kännykkäsovelluksella tai myöhemmin lähetettävällä kortilla, keskikonsoliin vain määrittelemäsi PIN-koodi ja menoksi.
 • Voit ottaa auton mistä vain ja jättää sen minne vain sovelluksessa näkyvällä alueelle
 • Alueena on suuri osa Helsingistä, Leppävaaraa, Keilaniemeä, Jumbon kauppakeskus ja Helsinki-Vantaa lentoasema (nouto/palautus 7,90€ lisämaksu lentoasemalla, P3B terminaali).
 • Autoissa on Z pysäköintitunnus, joten auton voi jättää huoletta Helsingin asukaspysäköintialueille
 • Voit myös tehdä välipysäköintejä vaikka asioilla käymiseksi, 0,30€ per minuutti.
 • Autot voi tarvittaessa tankata tai ladata autossa olevalla kortilla ja siitä hyvästä saat 20 minuuttia lisää ilmaista ajo-aikaa.
 • 45 minuutin ajon jälkeen seuraavat 15 minuuttia ovat ilmaisia, joten saat ajaa 60 minuuttia yhteensä.

BMW Drivenow alennuskoodi N8K8AFL0MFBM

Se mikä tästä BMW Drivenow:sta erittäin hyvän palvelun verrattuna muihin yhteiskäyttöpalveluihin, että liittymisen jälkeen maksat vain käytöstä, kun muissa palveluissa on kuukausimaksuja. Vaikka 0,57€ per minuutti saattaa kuulostaa ensin kalliilta, on se silti satunnaiselle auton käyttäjälle erittäin halpaa verrattuna oman auton omistamiseen ja ylläpitämiseen. Jos kustannuksia lasketaan lisää, niin lyhyillä matkoilla 2-3 hengen on halvempi käyttää BMW Drivenow palvelua kuin joukkoliikennettä. Lisäksi palvelussa on ns. alennuksessa olevia autoja, jotka on merkitty % symbolilla. Nämä autot ovat vähemmän käytössä ja niitä tarjotaan halvemmalla 0,40€ minuuttihinnalla. Miltä kuulostaa vaikka isojen ostoksien kuskaaminen kotiin verrattuna kalliiseen taksiin tai ruuhkabussiin? Tai vaikka perheen kanssa lentoasemalta kotiin laukkujen kanssa? Yrityksen on taas helppo hoitaa henkilökuntansa lyhyet ajot vaikka asiakkaille juuri BMW Drivenow palvelulla.

Palvelu on käytössä myös monissa muissa maissa euroopan maissa ja 11 kaupungissa, jossa se on erittäin suosittu. Alkuvaiheessa Suomen palvelutunnuksilla ja tilillä ei voi ajaa muualla euroopassa, mutta ilmeisesti sekin tulee muuttumaan.

BMW Drivenow alennuskoodi N8K8AFL0MFBM

Suosittelemme rekisteröitymään etukäteen, koska BMW Drivenow palvelua ei voi alkaa käyttämään hetken mielijohteesta. Ajokortin tiedot ja luottokortti tarkistetaan ennen palvelun aktivointia. Yhteiskäyttöautot ovat tulevaisuutta ja ympäristöystävällinen ja halpa tapa käyttää autoa ilman stressiä.

Hauska nippelitieto, että autot on nimetty ensimmäisenä rekisteröityneiden käyttäjien etunimen mukaan.  Liity tämän linkin kautta niin saat 30€ liittymismaksun 4,99€ hintaan ja 20 ilmaista ajominuuttia. Voit myös käyttää erillistä alennuskoodia rekisteröitymisessä tai kertoa kaverille.

BMW Drivenow alennuskoodi N8K8AFL0MFBM 

Saatat tykätä myös näistä

Ei kommentteja

Kirjoita kommentti

Jatkamalla tällä sivustolla hyväksyt evästeet Lisätietoja

Tribe.fi käyttää evästeitä joka mahdollistaa sisällön personoinnin, tilastoinnin ja mainoksien esittämisen sivustolla.

Sulje